Wat een aanbieding

Het kan niet altijd over Buggy's gaan
Bart
Berichten: 8
Lid geworden op: zo 09 aug 2015, 10:01

Wat een aanbieding

Bericht door Bart » zo 04 mar 2018, 20:34

! ATENTIE ! ATENTIE !

Je heb het misschien al gehoord en dacht nee dit is niet waar het kan gewoon niet zo zijn .

Nou het is echt waar het gaat gebeuren. na jaren van ploeteren voor andere is onze (door de meeste) geliefde Herbert een project voor zich zelf begonnen .

. EN WAT VOOR ÉÉN .
(Zie bijlage)


Aangezien hij zelf nog veelste druk is met buggy's bouwen en auto's van andere op de weg Te houden heeft ie mij gevraagd om ze pr een beetje te doen .

Nou heb ik speciaal voor de mensen uit onze prachtige club een ik mag wel zeggen FANTASTISCHE aanbieding . Je zal denken dat kan toch niet :wow: nou het kan echt .

Niet voor 51€ niet voor 50,50€ maar nee voor het Kleine bedrag van 50 € (meer mag natuurlijk ook :lol: ) komt JOU naam op dit prachtige race monster . Het is bijna te mooi om waar Te Zijn .

Wil je sponsoren neem dan even contact op 8-) . Ook bedrijven mogen er natuurlijk op ook graag even contact opnemen . Mag met mij maar natuurlijk ook met the men him self .

Denk je nou ja daaaaag wil me naam er wel op maar ga geen 50€ betalen . Nou ook dan is er een optie . Je mag voor niks op 22 april 2018 tijdens de 1e ronde met een merk stift je naam aan de binnenzijde van de linker voor velg schrijven .

Ik zou willen zeggen :

Help Herbert de prut in .

Alvast heel erg bedankt .
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Plaats reactie